Flamingo's bij Jan Kok
Handelskade by night
Mambo Beach Boulevard
Handelskade
Duiken
Plein Café Wilhelmina - ‘WAAR BURGERS WORDEN GEKROOND EN VORSTEN GEGETEN’
Buy your tickets online
Hertz Autoverhuur-Hertz biedt betaalbare online boekingen aan voor een auto huren... Product #: 25 based on 0 Reviews In Stock

Hertz


Hertz students – 15% to 20% korting op auto’s
Ben jij een student met de leeftijd van 19 jaar of ouder en heb je langer dan een jaar een rijbewijs? Dan hebben wij goed nieuws: je kan nu een auto huren met Hertz Students Als je denkt dat het wel eens tijd werd, dan nemen we je dat niet kwalijk.   Elke student heeft weleens een auto nodig. Of je nu gaat verhuizen, een welverdiende vakantie neemt of op visite gaat bij vrienden dan is het makkelijk als je wielen hebt.

Het extra goede nieuws!  Wij weten hoe klein de budgetten kunnen zijn, dus als student krijg je 15% korting op de autohuur.

Voor dit item zijn er (nog) geen beoordelingen
Schijf nu een beoordeling!
SlechtZeer goed

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Blijf op de hoogte!

Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, speciale studentenacties en meer!

Waarom?

Wij hebben zelf ervaren hoe het is om verkeerd te worden voorgelicht. Op de foto's zag ons appartement er fantastisch uit, in de praktijk bleek het erg klein, vies en in een mindere buurt te liggen. Zodoende deze website waar ALLES opstaat zodat jij dit niet mee hoeft te maken!

Vergeten?

Staat jouw bedrijf, huis of activiteit er niet tussen? Stuur ons hier een bericht zodat we na een basischeck jouw informatie alsnog toe kunnen voegen op deze site.